Vanalinna kool võistles end õpioskustelt Eesti parimaks

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna kooli kuuendikud üleriigilisel õpioskuste võistlusel Kärdlas.
Vanalinna kooli kuuendikud üleriigilisel õpioskuste võistlusel Kärdlas. Foto: Ave Soodla

Üleriigilise õpioskuste võistluse võitis Pärnu Vanalinna põhikooli 6. klassi võistkond koosseisus Helo-Liis Soodla, Ketlin Saar, Noora Küüts, Renate Aomere ja Emma-Leena Niitväli.



Võidukaid õpilasi juhendasid emakeeleõpetaja Eve Hirvela ja kooliraamatukogu juhataja Virve Puidak.



“See oli niivõrd keeruline info otsimise võistlus, mis nõudis materjali kiiret haaramist ja nutikust, et mina sattusin esialgu kimbatusse, aga lapsed mitte,” kirjeldas õpilastega võistlustel kaasas olnud inglise keele õpetaja Ave Soodla.



“Võidu taga on kõikide aineõpetajate igapäevane töö, nemad on neid andekaid õpilasi märkamatult juhendanud, nii et nende teadmishimu ja uurimislust aina suurenevad,” tunnustas õppealajuhataja Kaire Teemägi. “Ühte klassi on meil sattunud palju andekaid lapsi.”



Üleriigiline õpioskuste võistlus toimus tänavu 23.-24. oktoobril Kärdlas. Võistlejaid oli üle Eesti 17 koolist. Teiseks tuli Tartu Kivilinna gümnaasiumi ja kolmandaks Rakvere linna algkooli võistkond.



Möödunud aastal esindas Pärnut Kuninga tänava põhikool, kellel jäi võidust puudu vaid napp 0,25 punkti.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles