Merko võttis Faciolt Pärnu Vallikääru pargihanke võidu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vallikäär.
Pärnu Vallikäär. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus tühistas teisipäeval 12. oktoobri korralduse, millega kvalifitseeriti Vallikääru pargiala rekonstrueerimise hankel edukaks pakkujaks osutunud Facio Ehitus, linn kuulutas võitjaks Merko Ehituse.


Pärnu linnavalitsuse istungi protokollist selgub, et Vallikääru pargiala renoveerimise raames ehitatakse ühtlasi sild, mis eeldab vastavat teehoiutööde tegevusluba sildade ehitamiseks ja remontimiseks.



Maanteeameti kodulehel on toodud ettevõtete nimekiri, kellele on väljastatud teehoiutööde tegevusload, sealhulgas sildade ehitamiseks ja remontimiseks.



Selle loa olemasolu kontrolli järel eemaldas Pärnu hankelt aktsiaseltsi Terrat, ühispakkujad AS Gustafi ja AS Merko Tartu, AS Oma Ehitaja ja Facio Ehituse ASi.



Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja ütles BNSile, et Facio Ehituse kvalifikatsiooni palus täiendavalt kontrollida AS Merko Ehitus reedel esitatud taotluses.



Teisipäeval kvalifitseeris Pärnu hankel osalejateks ühispakkuja AS Merko Ehitus, Tallinna Teede AS ja SIA Merks, ühispakkuja AS Nordecon Ehitus ja Nordecon Infra AS ning AS YIT Ehitus.



Hankel osutus edukaks pakkujaks Merko Ehituse ühispakkumine summas 37,4 miljonit krooni.



Varem hanke võitjaks kuulutatud Facio Ehituse ASi pakkumus oli 31,5 miljonit krooni.



Merko Ehitus võitis ka Pärnu Vallikääru kaldakindlustuse rajamise hanke summas 29,8 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles