Pärnu maavanem esitas tagasiastumispalve

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Kivimägi.
Toomas Kivimägi. Foto: Urmas Luik

Pärnu maavanem Toomas Kivimägi esitas regionaalministrile lahkumisavalduse 6. novembril ning regionaalminister Siim Kiisler on esitanud maavanema vabastamise eelnõu vabariigi valitsusele.


Siseministeeriumi pressinõunik Kristel Tuul teatas, et loodetavasti arutab valitsus maavanema teenistusest vabastamist homsel istungil.



Regionaalministrile on nõusoleku maavanema ülesannete täitmiseks kuni uue maavanema ametisse nimetamiseni andnud Pärnu maavalitsuse rahandusosakonna juhataja kohusetäitja Ene Ruus.



Kivimägi on varem meedias lubanud maavalitsuse endast maha jätta eelarve ülejäägiga ning tuleva aasta tasakaalus eelarve jaoks tarviliku 13protsendise kärpega nii personali- kui majanduskuludelt, mis tähendas koondamisotsust viiele inimesele.



Pärnu uus võimuliit kavatseb Toomas Kivimägi Pärnu linnapeaks valida ja uue linnavalitsuse ametisse kinnitada 19. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles