Noorteühing 4H pidas aegsasti sõbrapäeva

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tootsi koolimaja.
Tootsi koolimaja. Foto: Henn Soodla

Nädalavahetusel kogunes Tootsi põhikooli sõbrapäevale ja koolitusele poolteistsada noort Pärnumaa 4H klubidest.


Eesti 4H Pärnumaa piirkonnajuhi Inga Raudsepa ütlust mööda juhatasid kahepäevase ettevõtmise sisse ühislaul ja koolitus “Kuulun 4Hsse!”.  



Sõbrapäevale sobivalt sisaldasid päevad palju meelelahutuslikku. “Ristsõna lahendatud ja parimad klubid – Rimkad Pärnust ja Kärmed Tootsikad Tootsist – autasustatud, pandi soojad riided selga ja mindi lumme tantsima,” kirjeldas Raudsepp.



Järgnesid klubide etteasted, millele nii noored kui juhendajad innukalt kaasa elasid. Õhtu jätkus disko ja tantsumaratoniga, kus valiti 32 lemmikut.



Toimusid töötoad, kus klubilised voolisid, meisterdasid süüteroose, kaunistasid küünlaid ning ilustasid ehtekarpe silikooni ja pärlitega.



Noored käisid ujulas veemõnusidki nautimas.



Üritusest võttis osa 152 4H liiget 14 klubist Kergust, Pärnjõelt, Vändrast, Pärnust, Tõstamaalt, Paikuselt, Jõõprest, Audrust, Kadjastest, Talilt, Kaelaselt, Häädemeestelt ja Tootsist.



Noorteühingu Eesti 4H Pärnumaa klubid saavad taas kokku 1. aprillil, ühingu aastapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles