Maarjakodu teenib mööblit müües remondiraha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mittetulundusühing Maarjakodu ostis möödunud kevadel Pärnus maja, et rajada sinna kodu erivajadustega noortele.
Mittetulundusühing Maarjakodu ostis möödunud kevadel Pärnus maja, et rajada sinna kodu erivajadustega noortele. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Mittetulundusühing Maarjakodu ostis möödunud kevadel Pärnus maja, et rajada sinna kodu erivajadustega noortele.


Karja 12 hakkavad elama need puudega laste ja noorte päevakeskuse Maarjakodu asukad, kes juba aastaid on omaette elamist igatsenud. Osaliselt riigi rahastatud teenus võimaldab puudega täiskasvanutel elada omaette, kuid turvaliselt.



Pärnumaal ainulaadses keskuses hakkab tööle personal, kes vajadusel elanikke aitab, samuti pole kaugel noorte vanematekodud.



Praegu käib hoones põhjalik remont. Maarjakodu juhataja Hiie Martinsoni sõnutsi saadi hiljuti Pärnu Oskarshamni sõprusühingult kingituseks suur kogus kasutatud mööblit, mida pakutakse müüa kõigile soovijatele.



Iga ostja toetab puudega noori, kuna iga sent mööbli müügist läheb tulevase noortekodu remondiks.



Maarjakodu pakutav mööbel asub Mauri tehnoküla boksis number 13, kindlasti on kaubaga tutvumiseks vajalik registreeruda, helistades telefonil 443 1262, mobiilil 5552 3555 või kirjutades meiliaadressil hiiem@hot.ee. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles