Päästeteemalise raamatu esitlus algas lõbusas võtmes

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu komando päästja Antti Lääts päästjate tegevusest jutustavat raamatut esitlemas.
Pärnu komando päästja Antti Lääts päästjate tegevusest jutustavat raamatut esitlemas. Foto: Raido Keskküla

Lääne-Eesti päästekeskus tähistas täna Pärnu komandos neljandat aastapäeva, samas esitleti Pärnu päästekomando päästja Antti Läätse raamatut „Meie, päästjad“.


Pärnu komando garaažis toimunud üritusel näitasid päästeala noorteringi noored alustuseks lõbusas võtmes, kuidas kulgeb väljasõit tulekahjule ja mis kõik selle käigus juhtuda võib.



Näiteks jäid noored päästjad tegevuse käigus päriselt garaažis olnud päästeauto kabiini kinni, kuna ilmselt oli keegi kogemata ukselukustuse nuppu puutunud. Kuigi mõne aja pärast päris päästjate abiga uksed valla saadi, ununes üks väike tüdruk autokabiini pea kogu etteaste lõpuni.



Heatahtlikku naeru kutsusid vaatajates esile ka meelega sõlme aetud tuletõrjevoolikud, mida usinasti püüti põlengukohta vedada.



Noorte koomilises võtmes etteastega anti lõbus noot kogu järgnevaks pidulikumaks ürituseks.



Nii aastapäeva tähistanud päästekeskust kui raamatu autorit Antti Läätse oli tulnud õnnitlema päästeameti peadirektor Kalev Timberg. Sõna õnnitlusteks said päästeala inimesed ja päästeteemalise raamatu väljaandmise toetajad.



Koos pritsimeestega uudistas kogu ettevõtmist rühm Pärnu Tammsaare lasteaia mudilasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles