Pärnu politsei lõpetas alaealiste joomapeo

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laekvere inimesed on mures avalikus kohas alkoholi pruukimise pärast.  Pilt on illustratiivne.
Laekvere inimesed on mures avalikus kohas alkoholi pruukimise pärast. Pilt on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pärnu politseinikud lõpetasid esmaspäeval peo, kus 14 alaealist tarvitas alkoholi ja segas lärmamisega naabreid.


Politsei sai väljakutse kella 21.15 ajal Mai tänava ühest korterist kostunud kõva lärmi pärast. Politseipatrull leidis sealt 14 alkoholijoobes alaealist, kellest viis olid alla 14aastased, rääkis Pärnu politseiosakonna pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Noorte jutu järgi olid nad tulnud ühe 15aastase neiu sünnipäevale, mida ta pidas oma 12aastase sõbranna vanaema korteris. Tüdrukute vanemad ei teadnud peo korraldamisest midagi.

Küsimusele, kus alaealine neiu nii palju raha sai, et joota kõiki külalisi, vastas ta, et kasutas selleks sünnipäevakingiks saadud raha.

Pärnu politseijaoskonna noorsoopolitseinik Diana Smirnova rõhutas, et lapsevanemad peavad paremini jälgima oma laste tegemisi. Smirnova pani kõigile vanematele südamele, et nad kontrolliksid, kuhu ja kellega laps aega läheb veetma ning vajadusel tuleb võtta ühendust sama seltskonna teiste laste vanematega.

"Ennetage tõsiseid tagajärgi, siis ei tule ebameeldivaks üllatuseks kõne politseist, kust antakse teada, millega laps oma vaba aega sisustab. Alaealisele neiule koolivaheajal vormistatud protokoll alkoholi tarvitamise eest ei ole kahtlemata trofee ühe noore elus," lisas Smirnova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles