Maavanem kohtus riigiasutuste juhtidega

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maavanem Andres Metsoja.
Pärnu maavanem Andres Metsoja. Foto: Urmas Luik

Pärnu maavanem Andres Metsoja kohtus eile Pärnumaa riigiasutuste juhtidega, et esimest korda ja ühiselt arutada, kuidas maakonna arengu huvides teha tulemuslikumalt koostööd.


“Kohtumine oli huvitav, sain palju esmast infot, mõtteid ja selgust küsimustele,” möönis maavanem ligi kaks ja pool tundi väldanud arutelu järel.



“Tähtis on, et info ei takerduks ühte ametkonda, põhiprobleemid ja arengud on ju maakonnas ühised, näiteks Via Baltica ja tuuleenergeetika küsimused,” mainis maa-ameti maakatastri osakonna regiooni juht Tõnu Kägo.



“Peame koos toimetama, leidma koostöövormi, et ametkondlikud barjäärid ei jääks arengus oluliste küsimuste lahendamist takistama,” arutles maavalitsuse arengu- ja planeeringutalituse juhataja Heiki Mägi.



Arutelust maavanema kabinetis võtsid osa keskkonnainspektsiooni Lääne regiooni juhataja Teet Sepp, keskkonnaameti Pärnu-Viljandi regiooni juhataja Kaido Kansi, muinsuskaitseameti Põhja-Eesti järelevalveosakonna Pärnumaa vaneminspektor Nele Rent, veeteede ameti Pärnu navigatsioonimärgistuse talituse juhataja Urmas Õunap, haigekassa Pärnu osakonna juhataja Kalju Poldov, terviseameti Lääne talituse direktor Peeter Piik, töötukassa Pärnumaa osakonna juhataja Gerli Mets ja maa-ameti maakatastri osakonna regiooni juht Tõnu Kägo.



Esimeselt kohtumiselt naasid osalejad teadmisega, et maavanema juures kohtuvad nad samasuguses ümarlauas aasta teises pooles, kuid vajadusel varem ja tihedamini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles