Tundmatu mees koristas naisteranda

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naisterand
Naisterand Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu naisteranda koristas esmaspäeval mees, kellest ranna puhtuse eest hoolt kandev OÜ Kesklinna Pargid midagi ei tea.

Naisterannas päevitanud Monika Taimla jutu järgi askeldas esmaspäeval rannas üliagar mees, kes kogu päeva päevitajate vahel koristusmasinaga edasi-tagasi laveeris.

“Selle asemel et inimesi liivalt eest ära ajada ja sagedaste suitsupauside ajal paljaid naisi piiluda, oleks oodanud temalt roiskunud-haisvate kalade koristust,” lausus Taimla.

Naine otsustas kirjutada ranna puhtuse eest hoolitsevasse firmasse ja teha ettepaneku koristada soojade rannailmade korral hommikuti või õhtuti, kui rannalisi enam mere ääres pole.

Vastuseks teatas Kesklinna Parkide juhatuse liige Silver Kallas, et nende tööpäev algab hooajal kell viis hommikul ja suvitajate saabumise ajaks on koristusring juba tehtud.

Praegu on Kesklinna Pargid küll sunnitud korjama surnud kalu päev läbi, sest neid tuleb merest pidevalt juurde. “Üritame seda teha inimesi häirimata ja diskreetselt,” kinnitas Kallas.

Naisterannas askeldanud mehe kohta ütles Kallas, et nende töötaja see polnud ja asi tundub kahtlane.

Kallase jutu järgi said nad peale Taimla teisteltki signaale naisterannas mingi masinaga tegutsenud mehe kohta.

Taimla kirjelduse järgi oli masin bensiinimootoriga ja käsitsi lükatav nagu suur muruniiduk. Masina ees olid rullikud, mis väikest prügi kokku korjasid. Naise hinnangul oli sellise aparaadi kasutegur väike.

Toimetus ootab infot mehe kohta, kes vabatahtlikult naisteranna koristamise enda hooleks võttis. Kui kellelgi on tublist töömehest fotosid, võiks neid teistega jagada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles