Märtsis jääkamakaga tabamuse saanud naine suri

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Uus 1 maja katuselt kukkus märtsis naisele jääkamakas pähe.
Pärnus Uus 1 maja katuselt kukkus märtsis naisele jääkamakas pähe. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu haiglas suri vanem naine, kellele kukkus tänavu märtsis Pärnus Uuel tänaval pähe jääkamakas.

Pärnu haigla anestesioloogia-, operatiiv- ja intensiivravi teenistuse juhataja Raido Paasma kinnitas, et naine lahkus paari päeva eest.

“Naise vigastused olid sellest traumast jäävad ja selletõttu oli naise paranemine tema vanust ja vigastuste raskust arvestades aeglane,” ütles Paasma. “Ta suri vigastuse tüsistustesse, pärast õnnetust naine haiglast enam välja ei saanudki.”

1932. aastal sündinud naine sai jääkamakaga tabamuse Pärnu kesklinnas Uuel tänaval tänavu 24. märtsil.

Kohapeal viibinud politseiniku sõnul sai kannatanu tabamuse otse vastu pead ja kiirabi toimetas kannatanu Pärnu haiglasse.

Paasma teatel sai naine eluohtliku pea- ja seljaaju trauma.

Lääne Ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Külli Kivioja teatel algatati juba pärast õnnetust juhtumi kohta kriminaalasi karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist ettevaatamatusest.

Kivioja teatel on menetlus endiselt pooleli. Kas juhtum kvalifitseeritakse pärast naise surma ümber, selgub Kivioja kinnitusel menetluse käigus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles