Kabli rannas elule päästetud poiss suri hiljem haiglas

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kabli rannapromenaad.
Kabli rannapromenaad. Foto: Urmas Luik

Eelmisel reedel Pärnumaal Kabli rannas uppumisohtu sattunud ja hiljem elustatud väike poiss suri eile haiglas, päästeteenistuse andmete järgi on see tänavu neljas veeõnnetusest tingitud surm Pärnumaal.

Riigiprokuratuuri teatel suri veeõnnetusse sattunud seitsmeaastane poiss Tallinna lastehaiglas.

Päästeteenistus sai eelmise nädala reede pärastlõunal teate, et Häädemeeste vallas Kabli rannas on laps vee alla vajunud. Kui päästjad sündmuskohale jõudsid, oli lapse isa poja mereveest kätte saanud ja andis ta üle päästjatele, kes koos rannas olnud inimstega teda elustama asusid.

„Seejärel toodi poiss Pärnu haiglasse, kust ta paari tunni jooksul toimetati edasi Tallinna lastehaiglasse,“ ütles Pärnu haigla pressiesindaja Eda Amur.

Päästeteenistuse andmetel oli see tänavu Pärnumaal neljas veeõnnetusest tingitud surm. 15. aprillil leiti kahe kilomeetri kaugusel Kihnust Manija poole merest rüsijääst mehe surnukeha. 29. mail leiti Pärnu supelrannas naiste ranna piiri juures veest uppunud mees ja 1. juulil Häädemeeste vallas Majaka külast mere äärest uppunud mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles