Prügifirma veab tasuta ära vaid õigesti pakendatud aiajäätmed

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Biolagunevatesse kottidesse pakitud puulehed viib AS Ragn-Sells ära tasuta.
Biolagunevatesse kottidesse pakitud puulehed viib AS Ragn-Sells ära tasuta. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus tuletab maja- ja aiaomanikele meelde, et puudelt langenud lehed ja muud aiajäätmed, mida koduses majapidamises ei ole võimalik kompostida või Paikre prügila kompostimisplatsile viia, veab ära AS Ragn-Sells. Äraviimiseks mõeldud lehekotid palutakse tõsta kinnistuga piirneva aia äärde, mitte tänavale.

„Äravedu on tasuta juhul, kui kogutud materjal on pakitud biolagunevatesse kilekottidesse,“ märkis Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas.

Mustadesse või muudesse mittebiolagunevatesse kottidesse pakendatud materjali Ragn-Sells ära ei vii ja nende vedamise kohustus (kui jäätmekotid on pandud teede äärde või värava taha) jääb vastavalt Pärnu linna heakorraeeskirjale kinnistu omanikule.

Nõuetekohaselt pakitud puulehtede ja muude biolagunevate aia- ja haljastusjäätmete tasuta vedu saab tellida Ragn-Sellsi lühinumbril 15 155 või e-posti teel parnu@ragnsells.ee

Puuoksi, võsa ja muid puidujäätmeid võetakse aasta ringi vastu Paikre prügilas Põlendmaal, kus need purustatakse ja taaskasutusse saadetakse.

Biolagunevaid prügikotte saab Pärnu haldusteenuste kontorist Suur-Sepa 16 ja Pakendikeskusest Pae 1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles