Otselennud Soomest Pärnusse jätkuvad sügiselgi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisikorraldaja Matka-Vekka jätkab sügisel otselendude korraldamisega Soome erinevate piirkondade ja Pärnu vahel.
Reisikorraldaja Matka-Vekka jätkab sügisel otselendude korraldamisega Soome erinevate piirkondade ja Pärnu vahel. Foto: Urmas Luik

Kevadel Pärnu ja erinevate Soome piirkondade vahel otselende korraldanud reisikorraldaja Matka-Vekka jätkab tšarterlendudega sügishooajalgi.

Sügislendude osas on Matka-Vekka koostööpartnerid Tervis, Tervise Paradiis, Viiking, Sõprus, Strand ja Villa Artis, ütles turismifirma Matka-Vekka Eesti tegevjuht Sülvi Mölder.

Tänavu kevadel suurt populaarsust kogunud otselennud jätkuvad sügishooajal 28. augusti väljalennuga Kokkolast. Septembris toob turismifirma veel neljal korral laupäeviti Soome turiste Kuopiost, Joensuust, Jyvaskyläst.

Lennud toimuvad Soome lennufirma Finncomi 68kohalise lennukiga. Firma jätkab lendudega tulevalgi aastal.

Vaasa ja Pärnu vahel toimuvate lendude eesmärk on olnud tuua Pärnusse neid Soome elanikke, kes elavad Helsingist kaugemal ja on seni kasutanud Pärnusse jõudmiseks reisibussi. Bussisõit kestab aga kümneid tunde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles