Video: roolijoodik rammis sõiduautoga rekat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul juhtus liiklusõnnetus Raplamaal Tallinna-Pärnu maantee 91. kilomeetril, kus sõiduauto Mitsubishi keskmises joobes olnud autojuht kaldus oma masinaga vastassuunavööndisse ning pääses laupkokkupõrkest rekaga ainult tänu viimase sohvri kiirele tegutsemisele.

Pärnumaa ja Raplamaa piiri lähedal enne Jädivere kella 19 ajal toimunud õnnetust tõttas lahendama Pärnu politseijaoskonna ekipaaž.

Sündmuskohal viibinud Pärnu politseijaoskonna liikluskorrapidaja sõnade kohaselt sõitis Tallinna poolt tulnud rekale vastu sõiduauto. Et rekajuht suutis kiiresti reageerida, riivasid üksteist vaid autode küljed ja õnnetuses keegi viga ei saanud.

Et purjus sohver üritas sündmuskohalt lahkuda, võtsid rekas olnud talt autovõtmed ja andsid need hiljem üle politseinikele. Kui reka sai Pärnu poole teed jätkata, siis Maardust pärit mees ja tema masin veetsid samuti öö suvepealinnas. Esimene arestimajas, teine politseiparklas.

Pärnu politsei algatas sündmuse kohta kriminaalasja.

Vaadake videost juhtunut ja millega põhjendas roolijoodik oma tegu kaamera ees!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles