Raadio Pärnu kolib ja vähendab töötajate arvu

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegune Raadio Pärnu stuudio Esplanaadi 10 majas.
Praegune Raadio Pärnu stuudio Esplanaadi 10 majas. Foto: Urmas Luik

Raadio Pärnu kolib oktoobri alguses Esplanaadi 10 büroohoonest Port Artur 1 nullkorrusele, raadiost lahkuvad saatejuhid Maria Murumaa ja Ahti Puudersell.

Augusti alguses saatis vee- ja küttearvete tasumisega hädas olev Esplanaadi 10 omanik OÜ Herder rentnikele teated, milles teatati üürilepingu lõppemisest 3. novembriks. Raadio Pärnu omanikud Viljo Vetik ja Kaido Kruusoja otsustasid raadiostuudio kolida neile kuuluva Port Artur 1 nullkorrusele Oomipoe kõrvale. Esimene ülekanne uuest stuudiost toimub 4. oktoobril.

Reklaamitulude kahanemise tõttu väheneb töötajate koosseis. Raadiost lahkuvad saatejuhid Ahti Puudersell ja Maria Murumaa. Uue programmi toovad kuulajateni programmijuht Diana Larionova, uudistetoimetaja-saatejuht Hele-Kai Valtenberg, muusikatoimetaja Rivo Tettermann, saatejuhid Elmo Sadulsepp, Urmas Salmu, Kristjan Kaunissaar, Ivo Uslov ja Rain Tettermann.

Loe pikemalt homsest Pärnu Postimehest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles