Saarde vallavalitsus võttis Merkolt töö vastu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Kukk.
Andres Kukk. Foto: PP

Saarde vallavalitsus kui tellija võttis AS Merkolt vastu Kilingi-Nõmme kesklinna rajatud ühisveevärgi- ja kanalisatsioonitorustikud, objekti kogumaksumus oli üle 10 miljoni krooni, sellest lõviosa eraldas SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Saarde abivallavanem Andres Kukk (pildil) ütles, et objekti ühispakkumuse tegid AS Merko Ehitus ja AS Merko Infra ning andsid selle tellijale ekspluatatsiooni 28. septembril tähtaegselt ja vaegtöödeta.

Kilingi-Nõmmes on ühisveevärgi ja kanalisatsiooniga ühendatud 11 kesklinna tänava äärsete majade elanikud, välja on ehitatud ligi viis kilomeetrit torustikke ja taastatud tänavakate.

Piirkonna elanikud peavad nüüd OÜ Saarde Kommunaaliga aru, kuidas koostada oma kinnistu piires liitumine linna kanalisatsiooni ja ühisveevärgiga ning millised mõõdistamistööd on selleks vaja enne teha.

Abivallavanema sõnul oli kõnealune töö tõesti sajandi sündmus, sest viimati ehitati Kilingi-Nõmmes kanalisatsioonitorustikke 50 aastat tagasi. Mullust saagat AS Facio Ehitusega samadel tänavatel ei taha kilinginõmmelased enam meenutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles