Kolleegid tulevad PKHKsse eesti keelt õppima

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Täna saabuvad Pärnumaa kutsehariduskeskusesse vene õppekeelega Sillamäe kutsekooli ja Tallinna Lasnamäe mehaanikakooli õpetajad, et kahe nädala jooksul kolleegidelt eesti keelt õppida.

Sillamäe kutsekoolist tuleb stašeerima direktor-majandusõpetaja Inna Nazarova, kelle tugiisik on Pärnumaa kutsehariduskeskuse direktor Riina Müürsepp. Samas koolist on saksa ja inglise keele õpetaja Aleksandr Kulkov, teda juhendab tehnikaõppeosakonna juhataja asetäitja Riina Tõnsing. Tallinna Lasnamäe Mehaanikakoolist saabub sotsiaalainete õpetaja Julia Meier, kelle tugiisik on õppe-nõustamisteenistuse juhataja Helke Heinmets.
 
Oktoobri keskpaigas saabub sama projekti raames Sillame kutsekoolist logistika eriala kutseõpetaja Juulia Nikolajeva, kelle tugiisik on eesti keele ja kirjanduse õpetaja Heili Västrik.
 
Pärnumaa kutsehariduskeskuse avalike suhete juhi Anneli Puuderselli ütlust mööda stažeerivad nende õpetajad oktoobrikuu jooksul sama projekti raames Ida-Virumaal ja Tallinnas. Nii on vene keelt võõrkeelena ja eesti keelt õpetav Sirje Parrol Ida-Virumaa kutsehariduskeskuses, eesti keele õpetaja Ruth Leping Tallinna teeninduskoolis ja matemaatikaõpetaja Leida-Alice Eeman Narva kutseõppekeskuses.
 
Õpetajate stažeerimised saavad teoks Euroopa sotsiaalfondist rahastatava inimressursi arendamise rakenduskava prioriteetse suuna “Elukestev õpe” raames.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles