Bedwetters võlus soomlasi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bedwetters "Reiu Rockil".
Bedwetters "Reiu Rockil". Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eesti artistid Iiris, Orelipoiss ja Betwetters osalesid Soome muusikatööstuse tähtsündmusel “Musiikki & Media”, kus nad said sooja vastuvõtu osaliseks.

Tallinn Music Weeki pressiesindaja Helen Sildna teatel võitsid 21. korda toimunud festivalil tähelepanu kõik kolm eesti artisti.

“Bedwettersi tugeva energiaga live avaldas muljet nii kohalikule publikule kui vaatama tulnud Jaapani suurefestivali “Summer Sonic” esindajale,” rääkis Sildna.

Orelipoiss ehk Jaan Pehk teenis kiituse kui festivali omanäolisim esineja, Iirise ristis kohal käinud meedia aga tuleviku maailmastaariks.

Eestisse jõudis ka “Musiikki & Media” esimest korda välja antud eriauhind Tampere Music Award, mis anti Soome muusikatööstuse auhinnagala raames Eesti justiitsminister Rein Langile tema panuse eest Eesti muusikavaldkonna arendamisel juba nõukogude ajal ning panuse eest autorikaitse küsimustega tegelemisel poliitikuna.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles