Kuninga kool tuli õpioskuste olümpiaadil kuuendaks

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuuendikud näitasid oma oskusi, kuidas vajalikku infot kiiresti leida.
Kuuendikud näitasid oma oskusi, kuidas vajalikku infot kiiresti leida. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Kuninga tänava põhikooli võistkond saavutas Pärnus toimunud põhikoolide kuuendate klasside üleriigilisel õpioskuste olümpiaadil kuuenda koha.
 

Võitjaks tuli Tallinna Prantsuse lütseum, teise koha pälvis Tallinna reaalkool ja kolmanda Viljandi Carl Robert Jakobsoni nimeline gümnaasium.

Kuninga tänava põhikooli võistkonda kuulusid Hannabel Hoolma, Jette Elise Kivikangur, Maria Ritter, Maile Kartau ja Pille-Riin Jöffert. Võistkonna valmistasid ette Lia Viller, Leo Viller ja Urve Paulmann.

Olümpiaadil osales 18 piirkonnavoorudes edukalt esinenud võistkonda. Pärnumaalt võtsid olümpiaadist osa veel Kilingi-Nõmme gümnaasium ja mullune võitja Vanalinna põhikool.

Viieliikmeliste võistkondade esindajail tuli olümpiaadi käigus vastata küsimustele, mis jagunevad neljal teema vahel: humanitaaria, reaalia, varia ja loodus.
 
Ülesanded koostasid Tallinna Ülikooli vastavate alade õppejõud, kes koostöös Sütevaka humanitaarümnaasiumi õpetaja Väino Tuisu ja Ülejõe gümnaasiumi õpetaja Margit Roometiga osalesid ka olümpiaadi lõppvooru žürii töös.
 
Põhikoolide kuuendate klasside õpioskuste olümpiaad toimus tänavu 16. korda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles