Noorte infopunkt viib abituriendid “Teeviidale”

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: logo

Detsembri alguses toimuvale traditsioonilisele infomessile “Teeviit” saavad lõpuklasside õpilased sõita Pärnu noorte infopunkti tellitud bussiga.

Buss väljub reedel, 3. detsembril kell 10 Pärnu õppenõustamiskeskuse eest Metsa 1. “Et meiega kaasa tulla, tuleb end infopunktis kirja panna,” ütles karjääriinfo spetsialist Silja Lilles-Sula.

Messile sõitjail tuleb Tallinnas lunastada messi pilet ja edasi-tagasi sõiduks tasuda pisuke osalustasu. Tagasi Pärnusse hakkab buss Tallinnast sõitma kell 17.

“Teeviit 2010” on interaktiivne, mis tähendab, et see ei ole üksnes koht, kust saada brošüüre. “Teeviidal” käib kahepoolne suhtlus ja noored saavad vastuse kõikidele küsimustele, mis puudutavad õppimisvõimalusi ja karjääriplaneerimist.
Korraldajad ootavad noorte infomessile kõiki, kellel on huvi õppimise vastu, kes tahavad rohkem teada õppimise või töötamise kohta välismaal, kes on huvitatud õpilasvahetusest ja vabatahtliku tööst, vaba aja veetmise võimalustest, tööturuvõimalustest või soovivad nautida oma ala tipptegijate esinemisi või hoopis nendega võistlemist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles