Olümpiaadil võib osaleda koduarvuti taga

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üleriigiline ühiskonnaõpetuse olümpiaad paneb õpilased tähelepanelikult juhendeid lugema, sest võistluse eel- ja piirkondlik voor toimub elektrooniliselt.

Eelvooruks registreerimine kestab 28. jaanuarini. Põhikooli õpilased saavad end kirja panna aadressil http://tinyurl.com/yhiskond-pk ja gümnaasiumiastme õpilased aadressil http://tinyurl.com/yhiskond-gymn.

Korraldajate teatel saab registreerunu hiljemalt 1. veebruaril enda esitatud aadressil kinnituskirja, et ta on oodatud olümpiaadile, ja elektroonilise lingi, mis aktiveeritakse 4. veebruaril. “Ärge saadud kirja kustutage, sest just selles kirjas oleval lingil ongi teie olümpiaaditöö,” manitses olümpiaadi üks korraldajaid Aare Ristikivi.

Põhikool alustab olümpiaadi piirkondliku vooruga 4. veebruaril kell 10. Link on aktiivne, st küsimustele saab vastata 45 minuti jooksul. Gümnaasiumiastmes osalejate link aktiveeritakse kell 12 ja neil on vastamiseks aega 60 minutit.

Ühiskonnaõpetuse olümpiaadi lõppvoor toimub 23. märtsil Tartus, sinna kutsutakse iga piirkonna parimad ja esimesed üldises paremusjärjestuses. Peale iga maakonna on eraldi koht lõppvoorus tagatud Tallinna, Tartu, Pärnu, Narva ja Kohtla-Järve parematele. Lõppvooru küsimused koostavad Tartu ülikooli õppejõud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles