Pärnus varastati haagis koos ATVga

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu / Postimees

Eile kella 8 paiku avastati, et Pärnus Haapsalu maanteel on asutuse territooriumilt varastatud kerghaagis koos sellel paiknenud maastikusõidukiga ATV.

Omaniku hinnangul on kahju 5800 eurot.

"Esialgsetel andmetel oli asutuse territooriumi piirava aia värav lukustamata," lisas Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm.

PRIA pressiesindaja Maris Sarv-Kaasiku rääkis BNSile, et vargus toimus Pärnus Haapsalu tänaval PRIA teenindusbüroo sisehoovis.

Numbrimärki 850YHY kandnud haagis on üheteljeline, halli värvi plastikust kinnise boksiga. Haagise esiosal oli suur, kergelt väljaulatuv mõlk. ATV on kahekohaline, tumedat tooni sinakashall masin, mille pärasse on kinnitatud suur varustuse kast. ATV-l on vints ning sõiduki esiosa peale on ehitatud eemaldatav plasttorudest raamistik. ATV kerel on mitmed pindmised kriimustused. Sõiduk kandis registrimärki 73BB.

"ATV-sid kasutavad PRIA inspektorid kohapealseid kontrolle tehes, eelkõige põldude mõõtmisel igapäevase töövahendina. Haagis on vajalik ATV kohaleviimiseks kontrollitavasse paika. Oleme tänulikud kõigile, kes kirjeldatud ATVd ja haagist märgates sellest politseile teada annavad," ütles Sarv-Kaasik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles