Port Artur müüb Raadio Pärnu maha

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadiostuudio.
Raadiostuudio. Foto: Ants Liigus

Port Artur Gruppi kuuluv Raadio Pärnu peab läbirääkimisi raadio müümiseks uuele operaatorile, raadiot opereeriv osaühing Õhk peaks omanikku vahetama märtsi keskel.

Port Artur Grupi esindaja Viljo Vetiku sõnutsi jääb kohalik raadiojaam Pärnusse alles ja see on peamine, vahendas Raadio Pärnu oma veebilehel.

Vetiku sõnul ei tulnud raadio müümise otsus kergelt ja põhjusi, miks selleni jõuti, on mitu. „Oleme 11 ja pool aastat raadiot teinud, ega näinud täna võimalust pakkuda kuulajale seda kvaliteeti, mida vääriliseks pidasime,“ sõnas Vetik.

Teiste põhjustena tõi Vetik välja raadioajakirjandusliku taustaga personali puuduse, raadiojaama suured ülalpidamiskulud ja vähese kohaliku toetuse.

Raadios töötab kuus inimest, töösuhe nendega lõpetatakse ja töötajad saavad seadusega ettenähtud hüvitised. Raadio uue personali valib uus omanik.

„Raadio Pärnu tänab iganädalast 17 000 kuulajat ühiselt veedetud aja eest siin- ja sealpool eetrit,“ seisab raadio edastatud uudises.

Raadio Pärnu on Pärnus ja Pärnumaal sagedusel 92,7 MHz eetris olnud alates 1999. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles