Mudilased astusid lavale

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remy-Andre Sinimeri.
Remy-Andre Sinimeri. Foto: Erakogu

Raekülas tähistati kevadpühi traditsioonilise Pärnu linna ja maakonna mudilaste laulukonkursi „Lauluaias 2011“ lõppkontserdiga, kus lavale astus 21 solisti ja neli ansamblit.

Eelvoorudest võttis osa 75 Pärnu linna ja 41 maakonna mudilast, kellest 70 astusid üles solistide konkursil, teatas Raeküla Vanakooli keskuse arendusspetsialist Piia Karro.

Lõppkontsert kujunes suureks rõõmupeoks, kus kõige noorem esineja oli kaheaastane Markus Toodo Lindi lasteaiast-algkoolist. Markuse esinemissoov oli nii suur, et ta oli lõppkontserdile osalema tulnud, hoolimata palavikust, mis teda eelmisel õhtul oli kimbutanud.

Tänavune lõppkontsert erines varasematest selle poolest, et esinejaid ei pandud pingeritta. Nii omistati žürii liikmete ettepanekul kõigile esinejatele tiitel, mis kõige paremini iseloomustas nende etteastet. Välja anti näiteks loomuliku musikaalsuse, noore staari, kauneima linnulaulu eriauhind.

Konkursi grand prix’ solistide arvestuses pälvis kuueaastane Remy-Andre Sinimeri Pärnu Mai lasteaiast. Mudilasansamblitest viis peavõidu taas koju Sindi lasteaed, mida tänavu esindas tütarlasteansambel Pillipiigad.

Ettevõtmist toetas 16 eraisikut ja organisatsiooni nii Pärnust kui kaugemalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles