Pildid: Pärnu-Jaagupi lähedal hukkus liiklusõnnetuses kaks inimest (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 21.41 ajal sai häirekeskus teate raskest liiklusõnnetusest Põhja-Pärnumaa vallas, kus kokku põrkasid sõidu- ja veoauto. Kokkupõrke tagajärjel hukkusid väikeautos kaks kaassõitjat.

Õnnetus juhtus Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 101. kilomeetril Pärnu-Jaagupis. 

Esmastel andmetel kaotas Tallinnast Pärnu poole teel olnud sõiduauto Mercedes-Benz juhitavuse, kaldus vastassuunavööndisse ja sõitis parema küljega ette Pärnust Tallinna suunas sõitnud veoautole Mercedes-Benz. 

Kokkupõrke tagajärjel paiskus sõiduauto kraavi. Selles olnud kaassõitjad, 49aastane naine ja 53aastane mees hukkusid kohapeal. 

Sõiduautot juhtinud 27aastane mees sai viga ja toimetati haiglasse. Mehe võimalik joove on tuvastamisel. 

Veoautot juhtinud kaine 48aastane Läti Vabariigi kodanikust mees pääses vigastusteta. Nii sõiduautos olnutel kui veokijuhil oli turvavöö kinni ja mõlema masina rehvid vastasid nõuetele.

Õnnetuse hetkel tuiskas ja tee oli libe. Maksimaalne lubatud sõidukiirus teelõigul on 90 km/h.

Pärnu politseijaoskonna välijuht Alvar Vill avaldab hukkunute lähedastele kaastunnet. „Praegusel talvisel ajal on tee- ja ilmastikuolud väga muutlikud. Politsei tuletab kõigile meelde, et alati tuleb sellest lähtuvalt hinnata olukorda ja valida vastav sõidukiirus,“ ütles Vill.

Täna veidi enne kell 22 hukkus Põhja-Pärnumaa vallas Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 101. kilomeetril juhtunud veoki ja sõiduauto Mercedes kokkupõrkes kaks inimest.
Täna veidi enne kell 22 hukkus Põhja-Pärnumaa vallas Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 101. kilomeetril juhtunud veoki ja sõiduauto Mercedes kokkupõrkes kaks inimest. Foto: Ardi Truija

Liiklusõnnetuse asjaolude väljaselgitamiseks alustatakse kriminaalmenetlus, mida juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles