Mees hammustas üht ja naine lõi jalaga teist politseinikku

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Marko Saarm

Täna öösel kella kolmveerand ühe ajal sai häirekeskus teate, et Pärnus Supeluse tänaval kostab majast lärmi, mis rikub naabrite rahu.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Raidla teatel leidis politseipatrull korterist 20aastase mehe, kelle suhtes oli rakendatud sundtoomine seoses väärteoasjaga ja kes tuli toimetada politseijaoskonda.

Kinnipidamise käigus tõukas ja hammustas 20aastane mees 41aastast politseinikku, kes sai viga. Mehe kinnipidamist üritas takistada 20aastane naine, kes rusikate ja jalaga lõi 27aastast politseiametnikku, tekitades talle valu.

Mees ja naine peeti kinni ja viidi politseijaoskonda.

Juhtunu suhtes alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb vägivalda võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes. Vägivalla kasutamise eest võimuesindaja vastu seoses tema ametikohustuste täitmisega karistatakse kuni viieaastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles