Metsä Woodis alustasid esimesed tootmistöötajad

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samal ajal maja ehitamisega paigaldatakse Metsä Woodi tehasesse tootmisseadmeid.
Samal ajal maja ehitamisega paigaldatakse Metsä Woodi tehasesse tootmisseadmeid. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Metsä Woodi Pärnu kasevineeritehases on esimesed tootmisliinid peaaegu paigas ja ettevõte teeb töö alustamiseks ettevalmistusi.

Selle nädala alguses asuti välja õpetama esimest 16 töötajat, kellele märtsi alguses lisandub 12.

Pärnu tulevad appi tootmisele hoogu andma Metsä Woodi Soome vineeritehaste töötajad. Veebruari ja märtsi jooksul tuleb siia kolmel korral ühtekokku 11 tootmisoperaatorit. Masinate proovikäivitus jääb samuti veebruari.

Tehas võtab tööle ligikaudu 200 inimest, sealhulgas umbes kümme administratiivtöötajat. Töölisi aitab Metsä Woodil leida Manpower ja administratiivtöötajaid Tammiste Personalibüroo. Vineeritööliste otsimisel tehakse tihedat koostööd töötukassaga.

"Jaanuari algusest töötab meil juba kaks tõstukijuhti. Objektil töötavad samal ajal nii töövõtjad kui seadmete tarnijad. Veokeid laadivad tühjaks meie tõstukijuhid ja päevas võib tulla lausa kümme veokit," ütles personalijuht Merite Liidemaa-Pärn.

Liidemaa-Pärna jutu järgi on tehase administratiivkoosseis üsna hästi paigas. Peale tehase- ja personalijuhi on Pärnus ametis arendusjuht, tootmisjuht, tootmise planeerija, kaks töödejuhatajat ja kontrolleri assistent. Ametisse on määratud kvaliteediinsenergi, kes alustab tööd samal ajal kui esimesed tootmistöötajad.

Metsä Woodi Pärnu vineeritehases valmistatakse Kesk-Soomes Äänekoskis toodetud spoonist kasevineeri. Vastne tehas alustab tootmist tänavu aasta teises pooles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles