Parim maaraamatukoguhoidja töötab Pärnumaal

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatukogu. Foto on illustreeriv.
Raamatukogu. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Eesti raamatukoguhoidjate ühing (ERÜ) tunnustab kolmapäeval rahvusraamatukogu suures konverentsisaalis parimaid raamatukoguhoidjaid.

Aasta maaraamatukoguhoidja töötab Are raamatukogus Pärnumaal, kus ta seisab selle eest, et parimal võimalikul viisil talletada kogukonnaga ühisloomes ja veebipõhiselt kohamälu. 

Parim lasteraamatukoguhoidja ärgitab lapsi lugema Raplamaal, aktiivne noor raamatukoguhoidja on käivitanud kinoklubi Hulja raamatukogus Lääne-Virumaal. Tartu linnaraamatukogu on mobiiliäpis TartuFic sidunud kirjanduse linnaruumiga. Paldiski linnaraamatukogu on saanud uue hingamise," märkis ühing.

ERÜ teenetepreemiaga tunnustatakse Sillamäe linnaraamatukogu direktori Elviira Sidorova tööd eesti kirjanduse ja kultuuri tutvustamisel Ida-Virumaal. Aastapreemiaga toob ühing esile lastekirjanduse keskuse direktori Triin Soone tegevuse üleriigilise laste- ja noorte kultuuriaasta mõtestamisel ja eestvedamisel. 

35 nominendi seast valiti kümnes kategoorias välja möödunud aasta parimad, auhindu annab välja ERÜ, toetavad kultuuriministeerium ja kultuurkapital.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles