Are raamatukogu juhataja pälvis parima maaraamatukoguhoidja tiitli

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti raamatukoguhoidjate ühing nimetas aasta maaraamatukoguhoidjaks Are raamatukogu juhataja Malle Pajo, kes seisab selle eest, et parimal viisil talletada kogukonnaga ühisloomes ja veebipõhiselt kohamälu.
Eesti raamatukoguhoidjate ühing nimetas aasta maaraamatukoguhoidjaks Are raamatukogu juhataja Malle Pajo, kes seisab selle eest, et parimal viisil talletada kogukonnaga ühisloomes ja veebipõhiselt kohamälu. Foto: Eesti Raamatukoguhoidjate Ühing

Eesti raamatukoguhoidjate ühing (ERÜ) nimetas aasta maaraamatukoguhoidjaks Are raamatukogu juhataja Malle Pajo, kes seisab selle eest, et parimal viisil talletada kogukonnaga ühisloomes ja veebipõhiselt kohamälu.

ERÜ juhatuse esimehe Katre Riisalu sõnutsi on Pajo paistnud silma aktiivsusega kodukandis.

Pajo on loonud esimese topoteegi ehk kogukonna koostatava ja hallatava veebi, mis annab ligipääsu kogukondade digiteeritud ajalooallikatele. Arhiivi saab lisada fotosid, dokumente, heli- ja videosalvestusi.

"Tema eestvedamisel toimuvad mälumängud ja keeleringid. Are raamatukogus käib lapsi õpetamas keelejänes," kiitis Riisalu Pajo aktiivsust kohaliku elu edendamisel.

35 nominendi seast valiti kümnes kategoorias välja möödunud aasta parimad, auhindu annab välja ERÜ, toetavad kultuuriministeerium ja kultuurkapital.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles