Manija tragöödia uued asjaolud: purupurjus, rahapakk taskus, tagaistmeteta bussis

Risto Berendson
, uuriva toimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samal ajal, kui Lao ja Kihnu vahel vaagitakse jäätee rajamise võimalust, sõidetakse Manija ja Munalaiu vahet nii, nagu aastate jooksul tavaks on saanud: mitteametlikku rada pidi.
Samal ajal, kui Lao ja Kihnu vahel vaagitakse jäätee rajamise võimalust, sõidetakse Manija ja Munalaiu vahet nii, nagu aastate jooksul tavaks on saanud: mitteametlikku rada pidi. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Kuu aega tagasi Pärnumaal Manija saare lähedal kuue inimesega läbi jää vajunud autos uppunud meestel oli raske alkoholijoove ning nende väikebussis tohtinuks sõidutada kõigest kuni kolme inimest.

Nelja hukkunuga õnnetust uuriv Lääne ringkonnaprokuratuur ootab endiselt hukkunute surnukeha kohtumeditsiinilise ekspertiisi tulemusi, et lisada see õnnetust käsitlevasse kriminaaltoimikusse.

Postimehe andmetel tuvastati neljast uppunust koguni kolmel – vahetult pärast õnnetust väikebussi salongist välja toodud kahel ja otse auto kõrvalt veest välja toodud ühel mehel – joove, mis liikluses tähendanuks politseile vahele jäädes kriminaalvastutusele võtmist. See tähendab, et nende joove oli vähemalt 1,5 promilli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles