Uus bussijaam on hädas lõhkujatega (2)

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa ühistranspordikeskus on hädas bussijaamas jõlkuvate teismelistega. Foto on illustreeriv.
Pärnumaa ühistranspordikeskus on hädas bussijaamas jõlkuvate teismelistega. Foto on illustreeriv. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnumaa ühistranspordikeskus (PÜTK) on hädas bussijaamas jõlkuvate teismelistega. "Olukord on selline, et ei möödu päevagi, mil midagi ära ei lõhutaks," kurtis PÜTKi juhataja Andrus Kärpuk.

Kärpuki sõnutsi käiakse bussijaamast läbi koolitundide lõppedes, kuid kogunema hakatakse kella 16 ajal. Millest jõud üle käib, keeratakse lahti või murtakse.

Bussijaama kassapidajad ütlesid, et reedel kogunes hoonesse umbes 40 teismelist, kes panid oma muusika valjult mängima ja veetsid soojas ruumis aega. Selline õhtune kokkusaamine algavat tavaliselt poole kaheksa paiku ja kestvat bussijaama sulgemiseni kell 21. Keelama minna polevat mõtet, siis soovitatakse kassapidajatel teha oma tööd, kuid võidakse öelda hulleminigi. Noorte käe läbi saab pidevalt kannatada WC, kus kontaktist rebitakse kätekuivatite pistikuid ja üritatakse ära kruttida või murda kraanide nuppe. Samuti katkutakse lahti pöörduste tihendeid ja lõhutakse avariilüliteid.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles