Nigel internetiühendus häiris Pärnu linnavolikogu tööd

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavolikogu saali internetiühendus oli nii nõrk, et selle tõttu venis päevakorrapunktide arutelu plaanitust hilisemaks. Arhiivifoto.
Pärnu linnavolikogu saali internetiühendus oli nii nõrk, et selle tõttu venis päevakorrapunktide arutelu plaanitust hilisemaks. Arhiivifoto. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavolikogu tänase istungi sisuline algus venis plaanitust pikemaks, sest rahvaesindajad ei saanud wifi-võrgu kaudu avada arvutites ja nutiseadmetes istungi materjale ega jälgida veebis otseülekannet.

Volikogu esimees Andres Metsoja tegi internetiühenduse probleemide uurimiseks ja 11 rahvasaadikule istungimaterjalide väljatrükkimiseks kaks vaheaeaega. Samuti said enne päevakorrapunktide arutamist sõna need liikmed, kes soovisid. Nii algas arutelu plaanitust tunni võrra hiljem.

Väljaspool volikogu ruume oli otseülekanne jälgitav hästi, ehkki istungi alguses esines heliprobleeme.

Metsoja palus võrguühenduse parandamiseks volikogu saalis lõpetada istungil osalejatel videote ja filmide vaatamise, mis võib kasutada palju võrguressurssi.

Volikogu esimees lubas, et raekoja hoone wifi-võrgu nüüdisajastamine lisatakse volikogus kavandatavate tööde nimekirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles