Rääma koolis oli põleng, sadakond last evakueeriti

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 14.27 sai häirekeskus teate tulekahjust Pärnu Rääma põhikoolis. Põlengu tõttu evakueeriti koolimajast lapsed. Keegi põlengus viga ei saanud.

Rääma põhikooli direktori Elmo Joa sõnutsi hakkas koolimajas kärssama seinakontakt, millest saab valgustid sisse lülitada. „Seinakontakt läks kuumaks ja hakkas suitsu välja ajama,” seletas ta.

Joa ütles, et tulekahjuhäire tõttu evakueeriti majast lapsed. "Suurel osal õpilastest olid tunnid juba lõppenud, vaid mõnel klassil oli seitsmes tund käsil ja nemad said seetõttu varem koju,” ütles Joa, kelle jutu järgi pidi majast lahkuma viie klassi jagu lapsi ehk sadakond õpilast.

Koolijuht ütles, et põleng polnud kuigi suur. „Kui päästjad kohale jõudsid, oli kärssav kontakt juba ise kustunud,” märkis ta.

Joa lisas, et seda, kuidas käituda tulekahju korral, harjutatakse koolis paar korda aastas. 

Põlenguteatele reageeris kuus päästeautot. Väljakutsele sõitsid Pärnu, Häädemeeste, Pärnu-Jaagupi ja Vändra päästekomandod.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles