Saarde kaitsepäeval stardib kopter

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi Saarde kaitsepäev toimub mai viimasel laupäeval, on ettevalmistused selleks täies hoos, nagu ütles Rauno Lensment, kes on ürituse peakorraldaja MTÜ Marina Külakoda juhatuse liige.

Tavaks saanud ja 17. kevadet toimuva Saarde kaitsepäeva eesmärk on turvalisust tõsta. Huvilised saavad omal käel proovida või osa mitmest närvekõditavast ettevõtmisest. Ilmast hoolimata peetakse laskevõistlus jahi- ja õhkrelvadest ning vibudest.

Koostööpartnerite loetelu on pikk, sealhulgas Kaitseliit, MTÜ Eesti Naabrivalve, Jaagupi vabatahtlikud merepäästjad, stardivalmis on ­politsei- ja piirivalveameti lennusalga päästekopter. Kes veel ja milline on Eesti Vabariigi 100. aastapäevale pühendatud kaitsepäeva kava, seda saavad huvilised jälgida Saarde valla kodulehel.

Lauri krossirajal lubavad kaitsepäeva korraldajad 26. mail haruldast vaatepilti, kui raja vallutab Scoutspataljoni jalaväe lahingumasin CV9035EE ja toimub näidissõit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles