Galerii: Pärnu volikogu kogunes ebatavalises kohas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

„Elagu Audru!“ juhatas volikogu esimees Andres Metsoja sisse esimest korda Andropoffi villas toimuva Pärnu linnavolikogu istungi.

Audru osavallas kogunes volikogu eesmärgiga oma tööd vastsetele linnakodanikele tutvustada. Andropoff valiti väljasõiduistungiks välja, kuna istungiks läheb vaja suurt ruumi, kuhu mahuks 39 linnavolinikku, linnavalitsuse töötajad ja külalised.

“Pärnu linn ühines senise Audru, Paikuse ja Tõstamaa vallaga. Et vastsetel linnakodanikel oleks mugavam volikogu istungeid külastada, otsustas volikogu hakata korraldama osavaldadesse väljasõiduistungeid. Alustasime Audru osavallast, kus kodanike huvi volikogu töö vastu on kõige suurem,” rääkis rae meedianõunik Teet Roosaar.

Tõsi, istungit kogunes täna kohapeale jälgima paar inimest.

„Esimene kord, kui on loodud volinikele normaalsed tingimused,“ naljatas rahvasaadik Ago Kalmer enne päevakorra arutamist.

Varem on volikogu liikmed avaldanud istungitel korduvalt arvamust, et tavapärases kohas, Pärnu raekojas on istungit pidada keeruline: puitpingid on ebamugavad, puuduvad lauad ja dokumente on seetõttu keeruline läbi töötada, samuti jätavad soovida tehnilised võimalused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles