Politsei hoiatab välismaiste kelmide eest

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnu politseijaoskonnale on viimastel päevadel tulnud ligi paarkümmend teadet kelmidest, kes kaubitsevad Pärnu linna eri paigus generaatoritega.

Politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Hedy Tammelehe teatel on kelmid liikvel mitme sõiduautoga ja kaubitsevad Pärnu linna eri paigus, ka suuremate kaubanduskeskuste parklates generaatoritega. Politseile on teateid tulnud ka maakonnast.

Tammelehe sõnade järgi on kannatanud teada andnud, et pärast soodsa hinnaga generaatori soetamist on nad avastanud sellelt puudusi: alates sellest, et generaatori võimsus ei vasta lubatule, kuni selleni, et generaator ei hakka töölegi.

Politsei soovitab tungivalt mitte osta kaupa tänaval kaubitsejate käest, sest nii puudub tootel garantii. Esialgu võib kauba soetamine tunduda soodsa tehinguna, kuid võib lõppkokkuvõttes teid rahast ja esemest sootuks ilma jätta.

Politsei on kaubitsejaid kontrollinud ja osa kaubast konfiskeerinud, kuid teada on, et kelme on liikvel veelgi. Kauplejad räägivad reeglina inglise keelt ja on pärit Iirimaalt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles