Paikuse vallas põles puidutööstus

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju. Foto on illustreeriv.
Tulekahju. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus

Esmaspäeva õhtul käisid päästjad kaks korda tuld kustutamas Paikuse vallas asuvas puidutööstuses, kus valmistatakse mööblit, uksi ja aknaid. Inimesed põlengus kannatada ei saanud.
 

Eile kella 20.02 andis tulekahjuteate Paikuse vallas Silla külas EMPRO Grupp OÜ tootmishoone automaatne tulekahju signalisatsioonisüsteem.

Lääne-Eesti päästekeskuse teatel põles endisesse laudahoonesse rajatud tootmishoone puidutsehhis ühe seadme ümbrus, kogu hoone oli suitsu ja kuumust täis. Põlesid väheses ulatuses hoonesse ladustatud materjal, juhtmestik ja puitvahesein. Seadme ümbrusest tuli kaugemale ei levinud.

Päästjad sisenesid suitsu täis majja kahest kohast, leidsid kiiresti tulekolde ja kustutasid selle. Tulekahju saadi kontrolli alla kell 21.35 ja kustutati kella 22.38ks.

Omanik jäi kohapeale tulekahjukohta jälgima. Kell 0.38 kutsuti päästjad puidutsehhi tagasi, sest pööningul hõõgusid poole meetri ulatuses laetala ja soojustusisolatsioon.

Lääne-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Sirle Mati sõnutsi sai tulekahju alguse puidutöötlemise pingi juurest tolmu- ja laastuimurisse sattunud sädemest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles