Järjekordne Pärnu poksiklubi liige on vahi all

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värskelt Eesti meistriks ja juunioride MM hõbedale tulnud Marko Stolts Pärnu Postimehe toimetuses.
Värskelt Eesti meistriks ja juunioride MM hõbedale tulnud Marko Stolts Pärnu Postimehe toimetuses. Foto: Urmas Luik

Pärnu maakohus vahistas novembri keskel Pärnu kurikuulsa poksiklubi Everlast liikme Marko Stoltsi.

Noormees on kick-poksis kuni 63,5 kg kaalus Eesti meister ja juunioride MM-hõbe. Stolts võeti vahi alla seoses avaliku korra raske rikkumisega, kirjutas

Eesti Ekspress

.

Tallinna ringkonnakohus jättis sel esmaspäeval vahistamisotsuse jõusse. Lääne ringkonnaprokuratuur keeldub üksikasjade avaldamisest, seejuures ilma ühegi põhjendita.

Poksiklubi Everlast sai laiemalt tuntuks mullu suvel, kui neli meest peksid ööklubi Sunset ees läbi mehe, kes oli neile autoga kõnniteel sõitmise kohta märkuse teinud. Peksmisega seoses anti kohtu alla poksiklubiga seotud Allan ­Lebedev, ­Indrek Niit, Aimar Tõnts ja Ivar Närep.

Protsess on juba pikemat aega ummikseisus, sest üks neljast kohtualusest on teadmata kadunud. Veel kaks Everlasti liiget, Ristjan Talv ja Indrek Tamleht mõisteti novembri keskel Pärnu maakohtu poolt tingimisi vangi 2005. aastal Pärnu kesklinnas toime pandud räige peksmise eest.

Ajakirjanduses ilmus protsessi kohta mitu lühilugu, kus enim tähelepanu vääris fakt, et ei kannatanud ega tunnistajad mäletanud kohtus juhtumi üksikasju.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles