Pärnu keskfraktsioonist lahkujad löödi erakonnast välja

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu raekoda.
Pärnu raekoda. Foto: Henn Soodla

Eelmisel nädalal Pärnu linnavolikogu keskfraktsioonist välja astunud erakonna liikmed on oma vitsad kätte saanud: eile otsustas piirkonna juhatus, et erakonna maine kahjustajad arvatakse erakonnast välja.

Keskerakonna Pärnu piirkonna juhatusel kulus oma kahe kaaslase käitumisele hinnangu andmiseks poolteist tundi. Jaanus Ots ja Ranno Künnap olid koosolekul kohal ja nii sai arutada ainult nende küsimust. Kõigepealt tehti meestele pakkumine, et nad peataksid kolmeks kuuks oma kuulumise Pärnu linnavolikokku, vahendas ERR.ee "Aktuaalset kaamerat".

"Kahjuks meie ettepanekut ei võetud kuulda ning seega juhatus leidis, et Pärnu linna Keskerakonna fraktsiooni lagunemine on Keskerakonna maine kahjustamine ning seega arvasime nad Keskerakonna ridadest välja. See kolm kuud oli mõeldud selleks, et nad võtaks aja maha, mõtleks, kas see otsus oli tingitud meeltesegadusest või millestki muust," selgitas Keskerakonna Pärnu piirkonna aseesimees Kätlin Joala teleuudistele.

Jaanus Ots ja Ranno Künnap kinnitasid, et jäävad volikogu liikmeteks. "Volikogu liikmeteks me jääme nagunii ja kindlasti seisame oma valijate huvide eest ja üritame teha seda paremini kui seni. Võib seda ikkagi sõnastada nii, et me oleme konstruktiivne opositsioon täna," ütles Ots.

Mainekahjustajate Keskerakonnast väljaarvamise peab kinnitama keskjuhatus, aga selle taha asi tõeäoliselt ei jää.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles