Pärnu Rotary klubi võõrustab külalisi Ohiost

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rotary klubi logo.
Rotary klubi logo. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Rotary klubi võõrustab reedest pühapäevani viit USAst Ohio osariigist pärit meditsiini, hariduse, panganduse, logistika ja majandusanalüüsi spetsialisti, kes külastavad suvepealinna Rotary vahetusprogrammi raames.

Kauged külalised väisavad Pärnumaal Fortumi kombijaama, Agape kirikut, Kurgja talumuuseumi, vaatavad näitust Endla teatri sammassaalis ja mängivad bowling'ut. Linnavalitsuses tervitab külalisi Pärnu Rotari klubi liige, linnapea Toomas Kivimägi.

Alates 1965. aastast toimuv Rotary GSE (group study excange) programm võimaldab viiel 20-40aastasel äri- või erialaspetsialistil külastada teist Rotary piirkonda.

Rühm koostatakse põhimõttel, et selle liikmed ei tohi olla Rotary klubi liikmed või nende lähisugulased.

Visiidi programmi kuulub tutvumine oma eriala esindajatega ning vastuvõtva riigi kultuuri ja inimestega. Programmis osalejate reisikulud kaetakse heategevuslikust Rotary fondist, vastuvõtmisega seotud kulud katab Pärnu Rotary klubi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles