Arvamusliidrid arutavad teede ja liikumise üle

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa arvamusliidrite lõuna mullu sügisel.
Pärnumaa arvamusliidrite lõuna mullu sügisel. Foto: Urmas Luik

Täna toimub Endla teatri sammassaalis kolmandat korda Pärnumaa arvamusliidrite lõuna, millel seekord võetakse arutluse alla teed, transport, Rail Baltic, samuti see, mida Pärnu Tartult õppida võiks.

Arvamusliidrite lõuna korraldanud Euroopa parlamendi infobüroo Eestis ja Pärnu Postimees on kutsunud teede, liikumise ja transpordi teemal kõnelema europarlamendi saadiku Vilja Savisaar-Toomasti, majandus- ja kommunikatsiooniministri Juhan Partsi, Eesti Raudtee juhatuse esimehe-tegevdirektori Kaido Simmermanni ja Tartu linnapea Urmas Kruuse.

Pärnumaa ettevõtjatest, omavalitsustegelastest, kultuuriinimestest, kodanikuliikumise aktivistidest ja teistest koosneva publiku ees kõneldavast saab täna jooksvalt reaalajas ülevaate Pärnu Postimehe veebiküljelt ja lähiajal Pärnu Postimehe vahel koostöös Euroopa parlamendi infobürooga Eestis ilmuvast erilehest Arvajad.

OTSEÜLEKANNE PÄRNUMAA ARVAMUSLIIDRITE LÕUNALT ALGAB KELL 12!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles