Kaklejad lõhkusid tankla akna

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula

Ööl vastu laupäeva toimus Pärnu kesklinnas Port Arturi kaubanduskeskuse juures olevas tanklas kaklus, vägivallatsejad lõhkusid rüseluse käigus tankla akna.

Kaklus toimus kella 4 ajal öösel nelja mehe vahel, teatas politsei.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Ermi teatel purunes kakluse käigus teenindusjaama aknaklaas ja lõhuti kaupa.

Juhtunu uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku kehalist väärkohtlemist käsitleva paragrahvi alusel, mille järgi karistatakse kohtus süüdimõistmisel rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.

Toimetusele saadetud vihje kohaselt osales kakluses viis noormeest kahe noormehe vastu, kuid väidetavalt olid osad noormehed enne politsei ja turvameeste kohale jõudmist jooksu saanud.

Samuti olevat vihje kohaselt kakluse algatanud viiest noormehest koosnev seltskond ja olevat  hoobelnud, et kuuluvad ühte Pärnu kurikuulsasse poksiklubisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles