Kohvikute nädalal avatakse 100 ühepäevapuhvetit

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljandat korda toimuv Pärnu kohvikute nädal laieneb tänavu maakonda ja ootab 6. oktoobril kaasa lööma 100 ühepäevapuhvetit.
Neljandat korda toimuv Pärnu kohvikute nädal laieneb tänavu maakonda ja ootab 6. oktoobril kaasa lööma 100 ühepäevapuhvetit. Foto: Mailiis Ollino

Oktoobris neljandat korda toimuv Pärnu kohvikute nädal, mis laieneb tänavu maakonda, ootab kaasa lööma 100 ühepäevapuhvetit.

Korraldajad ootavad kohvikuid avama nii profikokki kui kodus küpsetajaid. Laupäeval, 6. oktoobril 12–18 peaks Pärnumaal uksed lahti tegema 100 ühepäevakohvikut.

Kohvikute nädala korraldaja Kadi Elmeste sõnutsi on tänavuse kohvikute nädala uuendus see, et pakkumistel pole ühtset fikseeritud hinda. Teemanädalal pakutakse salatist, desserdist ja tassist teest või kohvist koosnevat einet, mille hinna saavad ettevõtjad ise määrata. Ühepäevakohvikute menüü koostab igaüks omal valikul. “Ootame osalejatelt pakkumiste koostamisel kohaliku tooraine kasutamist, mille päritolu on menüüs välja toodud. Pärnumaa on valitud sel aastal Eesti toidupiirkonnaks ja meie soovime väärtustada piirkonna tootjaid,” täpsustas Elmeste.

Toitlustusettevõtete osalemissoove oodatakse 10. augustiks meilil maitsed@visitparnu.com.

Pärnu kohvikute nädala eesmärk on ergutada madalhooaja kohvikukülastusi, tutvustades siinseid kohvikuid nii pärnakatele kui linnakülalistele. Kohvikute nädal toimub ettevõtjate koostöös Pärnu linnavalitsusega ja eelmisel aastal osales sellel üle 6000 huvilise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles