Osa rõõmsate laste festivali piletitulust läheb heategevuseks

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõõmsate laste festival tõi tänavu Pärnusse kokku üle 7000 huvilise.
Rõõmsate laste festival tõi tänavu Pärnusse kokku üle 7000 huvilise. Foto: Madis Sinivee

Üle 7000 külastaja kokku toonud Pärnu rõõmsate laste festival otsustas ürituse korralduskuludest üle jäänud piletitulust 1000 eurot kinkida heategevusfondile Minu Unistuste Päev.

Rõõmsate laste festivali korraldati juba kolmandat korda ja igal aastal on ettevõtmist vedanud rühm vabatahtlikke Pärnu emasid. Et üha kasvavate korralduskuludega toime tulla, küsiti sel aastal külastajatelt esimest korda piletiraha.

„Meil on hea meel, et festival tõi taas kokku nii palju rõõmsaid peresid. Nende toetuse abil saime päeva veel kvaliteetsemalt ja sisukamalt korraldada ja festivali jätkusuutlikkuse tagada. Korraldajatest emadega aga otsustasime, et hoolimata edukast festivalist jätkame vabatahtlikult selle väärtuspõhise ürituse korraldamist ja kingime korraldusest üle jääva tulu lastele, kes samuti vajavad sellist unistuste päeva nagu meie festival,“ selgitas festivali peakorraldaja Kati Ruubel.

1000eurose kingituse saav heategevusfond Minu Unistuste Päev on 2011. aastal loodud vabatahtlike tegevusel ja toetajate rahastusel baseeruv organisatsioon, mis viib ellu raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi, et tuua laste ja nende lähedaste ellu rõõmu, positiivseid emotsioone ja hingejõudu eluga  toimetulekuks.

Fondi tegevjuhi Kristiina Gabor-Mägi sõnutsi väärib iga laps oma unistuste päeva. „Rõõmsate laste festival oli elamusi tulvil päev tuhandetele lastele ja tänu korraldajate kingitusele saame meie täita vähemalt kahe haige lapse salasoovid ja tuua nendegi ellu killukese päikest ja imelisi hetki lähedastega,“ rõõmustas Gabor-Mägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles