Tordioksjonil koguti loomade varjupaigale ligemale 1000 eurot

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaa kutsehariduskeskuse ärikorralduse eriala esmakursuslaste heategevuslikul tordioksjonil koguti loomade varjupaiga toetuseks umbes 1000 eurot.

Tegime täiskasvanud õppija nädala raames ürituse, et näidata, mida täiskasvanud õppijad teha suudavad ja olla eeskujuks teistele huvilistele,” ütles tordioksjoni projektijuht Kaisa Kotter.

Enne, kui otsustati, kellele raha koguda, võeti ühendust varjupaigaga ja uuriti, mis neil on puudu või mida läheks vaja.

“Saime teada, et nende soov oli saada kiirkuivatuskapp, milles loomade lamamistekke talviti kiiremini kuivatada,” seletas Kotter. “Meile see mõte meeldis ja võtsimegi eesmärgi kokku saada vähemalt 550 eurot, mis on kiirkuivatuskapi hind.”

Kotteri jutu järgi võeti oksjoni tarbeks ühendust paljude Pärnumaa toitlustusettevõtete ja tordimeistritega, kes toodangut lahkelt jagasid. “Üllatavalt paljud kohvikud, restoranid ja erategijad olid meiega ühel meelel ja andsid meile jah-sõna. Saime appi 49 toetajat: 42 tordivalmistajat ja seitse sotsiaalmeedia toetajat.”

Oksjonil läks enampakkumisele 43 torti, mille eest teeniti 919 eurot. Kaks kallimat maiust leidsid omaniku 40 euroga – need valmistasid Mon Ami ja Lõvi Catering.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles