Isadepäeval saab lastega sportida ja meisterdada

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pernova tehnikamajas saab isadega koos meisterdada.
Pernova tehnikamajas saab isadega koos meisterdada. Foto: Ants Liigus

Homme on isadepäev. Selle puhul toimub huvitavaid üritusi nii Pärnus kui mujal maakonnas. Näiteks saab uudistada masinaid, teha sporti ja harida end ohutuse teemadel.

Pernova motomaja isadepäeva põhiteema on ohutus. “Pürotehnik tuleb rääkima, kuidas ilutulestiku puhul ilu alles jääks,” ütles Pernova hariduskeskuse huvi- ja projektijuht Daisi Lorents.

Teadagi läheneb see aeg aastas, kui tulevärki lastakse kõige enam. Peale selle pöörab kõneleja tähelepanu tuleohutusele kodustes tingimustes.

Näha saab nii tänapäevast motovarustust kui -uunikume. Samuti toimub mitu töötuba, kus võib näiteks meisterdada kikilipsu ja traadist ehte. Tutvustatakse, kuidas valida drooni, ja selgitatakse mis see droon üldse on.

Paikuse spordikeskuses tuleb neljas isade ja laste sportlik perepäev. Pärnu sulgpalliklubi, karateklubi Zen, maadlusklubi Leo ja Paikuse spordikeskuse enda kergejõustikuinimesed moodustavad kaheksa tegevuspunkti, kus toimuvad mitmesugused võistlused.

“Võistlused on üles ehitatud nii, et need oleks kõigile jõukohased,” rääkis Paikuse spordikeskuse juhataja Roland Šimanis. Ülesanded on mõeldud selliselt, et vanemad saaksid võistelda oma lastega ühtse meeskonnana. Parimatele jagatakse autasusid.

Kilingi-Nõmmes toimub isadepäeva maleturniir. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles