Haigusega võitlev poiss veetis unistuste päeva

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raskest haigusest taastuv Joosep sai tänu unistuste päevale veeta perega meeleoluka päeva, mil masinahuviline poisil õnnestus sõita oma lemmikautoga.
Raskest haigusest taastuv Joosep sai tänu unistuste päevale veeta perega meeleoluka päeva, mil masinahuviline poisil õnnestus sõita oma lemmikautoga. Foto: Minu Unistuste Päev

Kuueaastasel Pärnu poisil Joosepil diagnoositi eelmise aasta suve lõpul pahaloomuline neerukasvaja, mille avastamine oli juhuste kokkulangemine. Tänu sellele sai poiss kohe ravi ja paraneb jõudsalt.

Haiglaravi lõpus kinkis heategevusfond Minu Unistuste Päev​​ vabatahtlike abiga Joosepile tema unistuste päeva, mida poiss kindlasti veel aastakümnete pärastki meenutab.

Joosepi ema Kadri arvates oli haiguse nii varane avastamine ime. Nimelt läksid nad mullu sügisel Pärnu tervistavasse stuudiosse rutiinsele protseduurile. Üks töötajatest pöördus ema poole ja soovitas visuaalse vaatluse põhjal, et Joosepiga võiks minna arsti juurde. Juba mõni päev hiljem pöördusid nad tohtri poole. Selgus, et toona viieaastasel poisil oli neerukasvaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles