Georgi asendab VoVa

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peakokk Vladimir Upeniek on Pärnusse toonud kaks uut Roccboxi pitsaahju, mida ta kasutab grillina.
Peakokk Vladimir Upeniek on Pärnusse toonud kaks uut Roccboxi pitsaahju, mida ta kasutab grillina. Foto: Urmas Luik

Legendaarse Pärnu söögikoha Georg asemel detsembri keskel uksed avanud VoVa ehk Vorstid ja Vahvlid on sõpruskonna koostöö tulem.

VoVa on Vladimir Upenieki käe all Munga tänaval tegutseva Vehverments Bar & Tostadase laiendus. Upeniekile oli Georgi asukoht juba esimesel Pärnu külastusel meelde jäänud, kui ta tuli tutvuma oma eelmise köögiga Piparmündis. “Juba siis vaatasin, et see on ideaalne koht restoranile,” sõnas ta. Nüüd, aastaid hiljem on see mõte teoks saanud.

Kunagises Georgis uue koha avamise idee tuli pärast Piparmündist lah­kumist ja ruumid leiti Upenieki sõnutsi kiiresti septembris. Georgi eelmine peremees, kellelt nad ruume rendivad, soovis säilitada klientidele tuttava leti. Nii vastsed omanikud tegidki ja kasutavad seda avatud köögina, kus külastajatel avaneb võimalus ­näha, kuidas toit valmib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles