Forwardspace’i tunnustati märgatava mõju eest Pärnu arengule

Karoliine Aus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Forwardspace'i tiim ei näinud auhinna saamist ette.
Forwardspace'i tiim ei näinud auhinna saamist ette. Foto: Jürgen Randma, Riigikantselei

Riigihalduse ministri Janek Mäggi ütlust mööda sõltub regionaalareng suuresti tublidest inimestest ja eestvedajatest, tänu kellele tekib juurde nii töökohti kui enesetäiendamise ja ajaveetmiskohti. Peaminister Jüri Ratasega andsid nad eile üle viis regionaalarengu auhinda ehk Regionaalmaasikat. Üks maasikas tuli Pärnussegi – koostöötamiskeskusele For­wardspace.

Forwardspace’i meeskonnale tuli auhind üllatusena. “Me ei teadnud, et keegi on meid esitanud,” selgitas keskuse kogukonnajuht Marie Rosalie Hanni. Ettepaneku anda Regionaalmaasikas Forwardspace’ile esitas Pärnu linnavalitsuse ettevõtluse peaspetsialist Aare Raev. Kokku laekus konkursile 36 ettepanekut, mille hulgast valiti välja viis silmapaistvamat ja regionaalarengule kaasa aidanud algatust ja tegu.

Tegelik Eesti elu ei toimu ­Tallinna kesklinnas.
Jüri Ratas

Peaminister toonitas Stenbocki majas tänuüritusel, et Eesti toetubki neile inimestele igas kaugemas külas, vallas ja linnas ning kõikide nende tegudele kogukonna arendamisel. “Tegelik Eesti elu ei toimu Tallinna kesklinnas,” ütles Ratas. Kõik ettevõtmised külakiige rajamisest kohaliku eripära rõhutamiseni ühendavad peaministri kinnitusel meie inimesi ja panevad omakandi rahva koos tegutsema.

Forwardspace on koostöötamiskeskus Pärnu kesklinnas, mis pakub (idu)ettevõtjatele ja vabakutselistele kontorikohta ning inspireerivat töökeskkonda, samuti ettevõtlusteemalisi üritusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles