Iseseisvuspäeva tähistanut šokeerinud vaatepildi põhjustas noorte alkoholijoomine (1)

Lauri Habakuk
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnlane Mare Mätas tunnistas paar tundi pärast nähtutki, et on ikka veel šokis ja üliemot­sionaalne.
Kihnlane Mare Mätas tunnistas paar tundi pärast nähtutki, et on ikka veel šokis ja üliemot­sionaalne. Foto: Kaader videost

Sihtasutuse Kihnu Kultuuriruum juhataja Mare Mätas rääkis laupäeval Eesti Vabariigi aastapäeva pidustustel siinses kontserdimajas videointervjuus Pärnu Postimehele, kuidas tema pidupäeva varjutas südalinnas nähtu.

Nimelt, kui Mätas sammus hea ­tujuga kontserdile üle väljaku, kus 101 aastat tagasi Eesti riik välja kuulutati, märkas ta lumehanges lebamas tüdrukut, kelle ümber askeldasid politseinikud.

“Mulle kui nelja lapse emale tundus, et ta oli 13–16aastane,” lausus kihnlane. “Ümberringi olid sähvivate tuledega politseiautod ja noored, kes teda vaatasid.”

Video pälvis väga suure tähelepanu ja sealt kuuldu puudutas paljusid. Õigustatult tekkis inimestel küsimus: mis juhtus ja kas noore inimesega on kõik korras?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles